Local Vision is onderdeel van Jean Mineur Mediavision en wordt samen met Brouwer & Partners (reclamepartner voor outdoor en indoor advertising) geëxploiteerd.

Jean Mineur Mediavision is in Frankrijk ruim 60 jaar actief op het gebied van bioscoopreclame. Zoals vele Franse reclame- en mediaondernemingen is het van oudsher een familiebedrijf. Mediavision heeft haar expertise op het gebied van bioscoopreclame in de afgelopen jaren ook naar andere landen geëxporteerd en is zo gaan bouwen aan een internationaal netwerk. Op 1 januari 2001 is Jean Mineur Mediavision in Nederland officieel van start gegaan.

Kenmerkend voor het netwerk van Jean Mineur Mediavision zijn de zogenaamde multiplex bioscopen in de grote steden en kwalitatieve theaters met een goed zitcomfort, voldoende beenruimte en hoogwaardige geluidsinstallaties die voor een optimale beleving van beeld en geluid zorgen. Met onder andere alle Pathé- en VUE bioscopen in het netwerk is Jean Mineur Mediavision marktleider op het gebied van bioscoopreclame.
Naast de bekende commercials bieden we ook vele mogelijkheden aan op het gebied van promoties en events. Evenementen, sampling, mode shows, live-acts, etc. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Neem contact met ons op