Aanleverspecificaties

Adverteren bij Local Vision is simpel! Met alleen al uw hoogst mogelijke kwaliteit promotiefoto’s kunnen wij een geanimeerde film maken. Gezien het op groot scherm wordt geprojecteerd is het alleen van belang dat het materiaal de hoogst mogelijke resolutie heeft om de kwaliteit van de reel te waarborgen. Voor exacte specificaties hebben wij hieronder alles op een rij gezet.

Voor meer informatie en/of vragen over deze aanleverspecificaties kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Aanleveringspecificaties pdf

lov-iconvideo

Video Materiaal

.MOV (uncompressed), .MPG, .MPG4 of .AVI

Resolutie:
1998 x 1080 (of 1920 x 1080)
Frame rate:
24 fps
Title safety:
10%
Formaat:
.PNG, .TIFF of .JPG
Resolutie:
1998 x 1080, 72 dpi
Frame rate:
24fps
Title safety:
10%

Wegens de genadeloze scherpte van digitale cinema kan videomateriaal op een te lage resolutie, een te hoge compressie of een verkeerd gebruikte codec (bijvoorbeeld: .MPG4 of .AVI) afgekeurd worden voor gebruik. Het liefst daarom al het videomateriaal ‘uncompressed’ aanleveren.

lov-iconfoto

Foto’s / Afbeeldingen

.PSD, .TIFF, .EPS, .JPG of .PNG

Resolutie:
Minimaal 1998 x 1080 pixels, 72 dpi
(of 170 x 90 mm, 300 dpi).

Grotere afbeeldingen, graag ook zo groot mogelijk aanleveren. In dat geval dus niet verkleinen naar bovenstaande specificaties.

lov-iconlogo

Logo’s & Grafisch Artwork

.AI, .EPS of .PDF

Artwork op basis van vectoren.
Embedding: gebruikte foto’ uncompressed plaatsen, volgens de specificaties: ‘FOTO’S / AFBEELDINGEN’. Gebruikte lettertypes meeleveren als Mac-fonts of teksten omzetten naar lettercontouren.
Beveiliging: geen wachtwoord beveiliging op PDFbestanden gebruiken. Dit maakt het gebruik van deze files onmogelijk.

Het gebruik van logo’ en artwork, aangeleverd in pixels (zoals .PSD, .TIFF, .EPS, .JPG of als .PNG) is beperkt. Afhankelijk van de resolutie en het formaat waarin deze bestanden aangeleverd worden, kunnen deze afbeeldigen bijvoorbeeld niet groter geschaald worden en enkel 100% geplaatst worden. Dit is bij digitale cinema over het algemeen veel te klein!

lov-iconanimatie

(Web)Animatie

.FLA

Resolutie:
1998 x 1080
Frame rate:
24 fps
Title safety:
10%

Embedding: gebruikte foto’ uncompressed plaatsen, volgens de specificaties: ‘FOTO’S / AFBEELDINGEN’. Gebruikte lettertypes meeleveren als Mac-fonts of de teksten opbreken binnen Flash.

Flash-bestanden kunnen ook kleiner aangeleverd worden, mits de inhoud hiervan uit vectorartwork bestaat en waardoor het is om te bouwen naar een groter formaat.

.SWF-BESTANDEN KUNNEN NIET WORDEN VERWERKT!

lov-iconaudio

Audio / Muziek

Local Vision maakt gebruik van één doorlopende geluidstrack voor alle commercials. Het is niet mogelijk om hier nog muziek en/of geluidseffecten aan toe te voegen.

lov-icondcp

DCP (Digital Cinema Package)

Voor de ontwikkeling en montage van lokaal commercial-materiaal worden geen DCP’s aangenomen. Indien u reeds over een DCP beschikt, kan deze dus niet binnen Local Vision geplaatst worden. DCP is een export-formaat waarin geen aanpassingen meer mogelijk zijn.